کفسابی سرامیک با دستگاه های به روز دنیا + شیوه ساب زدن

کفسابی سرامیک

کفسابی سرامیک برای رفع دغدغه های تمیزی کفپوش های سنگی و سرامیکی جهت از بین بردن کهنگی و کدر شدن آن ها می باشد. زمان هایی که کفپوش ها دچار گرفتگی رنگ می شوند شاید شما هم به سراغ محلول ها و شوینده های شیمیایی رفته باشید و مشاهده کرده اید که هیچ تأثیری ندارد. شاید هم با فرچه ساعت ها آن را ساب زده اید اما نتیجه دلخواه را نگرفته اید. در این نگارش تصمیم داریم تا شما را با کفسابی سنگ و سرامیک و مزیت ها و مراحل آن آشنا کنیم تا شما هم در زمان مشاهده کثیفی های سرامیک بتوانید از این گزینه استفاده نمایید.

با کفسابی کلیه سطوح سنگ ها و سرامیک ها زیبایی و جلوه اولیه خود را به دست می آورند و شما به جای تعویض کردن آن ها با مبلغی بالا، می توانید از کفسابی با مبلغی ارزان تر کفپوش های خود را همانند روز اول کنید. همان طور که شما هم تجربه دیدن این مورد را داشته می دانید که بعد از گذشت مدتی کفپوش های سرامیکی زیبایی خود را از دست می دهند و هیچکس نمی تواند با محلول های خانگی و شوینده های بسیار قوی شیمیایی آن زیبایی را برگرداند یا آن کثیفی ها را از بین ببرد، در این شرایط کف سابی بهترین روش محسوب می شود. کفسابی سنگ هم کفپوش ها را تمیز می نماید و هم سطوح آن ها را صیقل می دهد و نتیجه می شود براق شدن سرامیک ها حتی بهتر از روز اولشان. کفسابی با شیوه های مختلفی اجرا می گردد اما یکی از بهترین روش ها، استفاده از دستگاه مخصوص کفساب است که با ساب زدن سطوح کفپوش ها ۶ الی ۸ میلی متر از سطح رویی و آسیب دیده را بر می دارد و باعث افزایش درخشش سنگ ها می شود. شرکت کفسابی با ما با داشتن متخصصانی زبده در امر کفسابی این افتخار را دارد تا در خدمت شما عزیزان باشد. شما نیز می توانید از طریق مراجعه به وب سایت این شرکت سفارش کفسابی ساختمان خود را به اطلاع کارشناسان مربوطه برسانید.

مزایای کفسابی سرامیک

قبل از آن که به شیوه های کفسابی و اجرا آن ها بپردازیم لازم است دلایل استفاده و ویژگی های کفسابی سرامیک را بدانید. شما باید آگاهی داشته باشید که چرا کفسابی، اولین پیشنهاد جهت درخشش کفپوش های سرامیکی می باشد؟ چه مزیت هایی دارد که افراد می توانند از آن استفاده نمایند؟ برای پاسخ دادن به این سؤالات در ادامه نگارش به بررسی مهم ترین ویژگی های کفسابی می پردازیم:

1. کفسابی سبب درخشیدن سطوح سرامیکی می شود.

مهم ترین ویژگی کفسابی سرامیک، افزایش تلالو و برق انداختن روی سطوح سرامیکی و سنگی می باشد. شاید به این فکر کنید که اگر این سطوح با شوینده هم تمیز شوند همین کارها را انجام می دهند اما باید بدانید که اگر شما از قوی ترین مواد هم استفاده نمایید هیچ یک نمی توانند به اندازه کفسابی درخشش سطح را افزایش دهند و ماندگاری کاملی داشته باشند. از سوی دیگر این مواد به راحتی می توانند به سرامیک ها آسیب بزنند و لعاب آن ها را از بین ببرند اما با اجرای مراحل کفسابی شما دیگر دغدغه ایی از آسیب به آن ها نخواهید داشت.

2. طول عمر سرامیک و سنگ ها افزایش پیدا می کند.

یک مزیت مهم که شما نمی توانید با شستشوی سرامیک ها با مواد شیمیایی به دست بیاورید افزایش طول عمر مفید کفپوش های سرامیکی و سنگی می باشد. درزهای مابین سرامیک ها با گذشت زمان آب و دیگر مواد را راحت تر جذب نموده و در نتیجه سبب خرابی سریع تر آن می گردد. با اجرای کفسابی شما قادر هستید شکاف ها را از بین ببرید و عمر مفید سطوح کفپوش ها را افزایش دهید.

3. اجرای کفسابی سبب از بین بردن پستی بلندی سطوح کفپوش ها می شود.

همان طور که در مطالب قبل ذکر شد وجود شکاف ها موجب خرابی سریع تر و کاهش عمر سرامیک می شود. با اجرای کفسابی جدای از کاهش شکاف ها، با ساب سنگ، پستی بلندی ها هم از بین می رود. بنابراین هیچ گونه شکاف و درزی بین آن ها مشاهده نمی شود و ساختمان شما ظاهری زیبا پیدا می کند.

مزایای کفسابی سرامیک

4. کفسابی سبب ترمیم آسیب دیدگی های سرامیک می شود.

همه افراد می دانند که استفاده از مواد شیمیایی قدرتمند باعث آسیب زدن به سرامیک ها می شود. خیلی از افراد با خدمات کفسابی سرامیک آشنایی ندارند به همین دلیل به سراغ تعویض کردن سرامیک ها و کفپوش های خود می روند. این یکی از ویژگی های مهم کفسابی است که در هیچ روش دیگری شما نمی توانید آن را بیابید. این روش بدون آسیب رساندن به کفپوش، آن ها را ترمیم می کند و کلیه ایرادات و عیوب سرامیک ها را از بین می برد. بنابراین اگر شما ندانسته با استفاده از مواد شیمیایی باعث آسیب کفپوش شده اید می توانید با به کارگیری خدمات کفسابی لایه آسیب دیده را بردارید، آن وقت سطح زیرین سرامیک زیبایی خود را به نمایش خواهد گذاشت.

5. با اجرای کفسابی سرامیک های قدیمی خود را نو کنید.

اگر مدت بسیاری از کاشی کاری ساختمانتان گذشته باشد، سرامیک و کاشی ها به مرور زمان رنگ خود را تغییر می دهند. برای برطرف نمودن این نمای کهنه و کدر می توان از کفسابی استفاده نمود. این عمل لایه آسیب دیده در اثر مواد شیمیایی مختلف، گرد و خاک و درزهای موجود را از بین می برد و همچنین به کهنه ترین سرامیک ها نمایی نو می بخشد. پس اگر نمی خواهید زمان و هزینه بسیاری را برای کاشی کاری مجدد و انتخاب کاشی صرف نمایید بهترین گزینه برای شما کفسابی ساختمان خواهد بود زیرا در این روش از دستگاه های مخصوص و شیوه های تخصصی استفاده می شود.

6. انجام کفسابی سبب از بین رفتن مواد چسبناک روی سرامیک ها می شود.

اگر شما ساختمانتان را تازه بنا کرده اید و با مشاهده مواد و مصالحی رو به رو می شوید که به سطح کفپوش چسبیده اند نباید از اجسام نوک تیز برای کندن و از بین بردن آن ها استفاده کنید زیرا به کارگیری این اجسام باعث ایجاد خط و خش و آسیب دیدن لعاب سرامیک ها می شود. دستگاه های کفسابی می توانند سخت ترین مواد را از روی سطوح سرامیک از بین ببرند. به طور مثال فرض کنید که راه پله شما موکت شده است و بعد از مدتی بخواهید موکت را حذف کنید، رد چسب موکت ها را روی راه پله ها مشاهده می نمایید. در این مواقع کفسابی سرامیک بهترین گزینه برای حذف جای چسب می باشد.

کفسابی با چند شیوه صورت می گیرد؟

همان طور که در متن بالا اشاره کردیم کفسابی صرفاً با یک شیوه اجرا نمی شود. متداول ترین شیوه های کفسابی عبارتند از: کفسابی با رزین، کفسابی با فرچه سیمی و کفسابی با دستگاه مخصوص که در متن ذیل به توضیح هر یک از آن ها می پردازیم:

کفسابی با رزین

یکی از شیوه های کفسابی به کارگیری از رزین به منظور سابیدن سطوح سرامیکی می باشد. این یک ماده کرم یا سفید رنگ است که با ماندگاری بالا قادر است شکاف های سنگ ها و سرامیک ها را پر نماید. البته این روش اغلب برای ساختمان هایی با سنگ ها و سرامیک های قدیمی به کار می رود.

کفسابی با فرچه سیمی

برای اجرای این روش از برس و فرچه های سیمی محکم و زبر استفاده می گردد. این شیوه اغلب برای سنگ های مقاوم اجرا می شود و برای کفپوش های سرامیکی پیشنهاد نمی گردد زیرا فرچه ها و سیم ها بسیار محکم هستند و به لعاب سرامیک آسیب می زنند و در نهایت خط و خش روی آن ها ایجاد می شود. بنابراین برای کفسابی باید به سراغ شیوه های دیگر رفت.

کفسابی سرامیک با دستگاه مخصوص

بهترین شیوه ساب سرامیک به کارگیری دستگاه ویژه سرامیک می باشد. این دستگاه بدون آسیب رساندن به لعاب و رنگ سرامیک ها سطوح کفپوش را شفاف، صاف و یکدست می کند. این دستگاه توانایی بسیاری در حذف کردن ناهمواری ها و از بین بردن مقاوم ترین لکه ها دارد. دستگاه های کفسابی به سه گونه زیر تقسیم می شوند:

  • دستگاه ساب دستی که اغلب برای مکان هایی با متراژ کم و عدم دسترسی به برق استفاده می گردد. این دستگاه ها به دلیل سایز کوچکشان، قدرت و سرعت پایینی نسبت به دستگاه های دیگر کفسابی دارند. استفاده از این گزینه انتخاب بسیار خوبی برای ساب زدن گوشه و کنار دیوارها، راه پله ها، میز کانتر آشپزخانه و سرویس های بهداشتی می باشد.
  • دستگاه کفسابی تک فاز که مناسب برای فضاهایی است که دسترسی به برق سه فاز ندارند. کاربرد این دستگاه برای مکان هایی از قبیل آپارتمان های مسکونی و مراکز تجاری کوچک می باشد.
  • دستگاه کفسابی سه فاز از اسمش پیداست که با برق سه فاز کار می کند. این دستگاه نسبت به دو مدل قبلی دارای سرعت و قدرت بالاتری می باشد. کاربرد این دستگاه برای فضاهای بزرگی مانند مجتمع های مسکونی عظیم، مراکز تجاری بزرگ، بیمارستان ها، هتل ها و… است.

شرکت کفسابی با ما علاوه بر خدمات کفسابی در فروش دستگاه های کفسابی و لقمه های آن هم فعالیت دارد. اگر شما قصد خرید لقمه کفسابی و دستگاه های کفسابی را داشته باشید با مراجعه به وب سایت این شرکت می توانید از کلیه لقمه ساب ها و دستگاه های کفسابی دیدن نموده و محصول مورد نظر خود را انتخاب و خریداری نمایید.

ویژگی های کف ساب متخصص چیست؟

به فردی که تخصص لازم را در زمینه کفسابی داشته باشد و دوره ها و آموزش های ضروری را گذرانده باشد کف ساب می گویند. اما چه زمانی کف ساب متخصص محسوب می شود؟ هنگامی که دارای نمونه کار در هر زمینه ای باشد زیرا مشتری با مشاهده نمونه کار، به راحتی تصمیم می گیرد که کار را به این فرد بسپارد یا خیر. اما اگر فرد نمونه کار نداشته باشد مشتری نمی تواند به او اعتماد نماید و او را فردی تازه وارد در این حوزه می داند. یک کفساب متخصص می تواند با اطلاعات و تجربه ای که دارد، در زمان سفارش مشتری زمانی که آمار محل کفسابی به او داده می شود جنس سنگ را تشخیص دهد و بر اساس آن قادر است دستگاه مورد نیاز را هم تعیین کند تا آسیب به سنگ وارد نشود. از طرفی در زمان کفسابی این متخصص به راحتی می تواند نقطه شروع و پایان را شناسایی کند.

مراحل کفسابی با دستگاه چگونه اجرا می شود؟

حالا که با شیوه ها و گونه های مختلف دستگاه های کفسابی مخصوص سرامیک آشنا شده اید، باید به سراغ مراحل کفسابی برویم. این مرحله ها عبارتند از:

گام اول کفسابی به منظور از بین بردن ناهمواری ها و یکدست شدن سرامیک ها انجام می شود. برای اجرای این مرحله از لقمه ۴۶ برای ساب زدن استفاده می گردد.

در قدم بعدی به پر نمودن شکاف ها و ممانعت از نفوذ گرد و خاک و سایر مواد پرداخته می شود. در این مرحله از لقمه 60 به منظور بتونه کردن سطوح استفاده می گردد.

در مرحله سوم سنگ سابی از لقمه پد ۱۰۰ و ۲۰۰ به ترتیب به کار گرفته می شود تا کلیه خطوط روی سرامیک حذف شوند. در این گام سطوح سنگ و سرامیک نمایی مات پیدا خواهند کرد.

گام چهارم استارت براق نمودن سنگ با ساب زدن است که از لقمه لاکی برای این کار استفاده می شود. ناگفته نماند احتمال دارد در این گام خطوط ریزی ایجاد گردد که در گام های بعدی به صورت کامل از بین می رود.

در مرحله پنجم با ساب لقمه ۶۰۰ این خطوط ریز به وجود آمده در گام قبل حذف می شوند و در گام ششم و هفتم از لقمه ساب 800 و لقمه سیناکس به ترتیب استفاده می گردد.

در گام آخر به منظور درخشندگی بیشتر سرامیک و سنگ از ساب ایتالیایی استفاده می کنند. این ساب 4 بار تکرار می شود و در نتیجه مراحل خاتمه پیدا می کند.

 مراحل کفسابی

کفسابی سرامیک چقدر زمان بر است؟

تایمی که برای کفسابی سنگ و سرامیک صرف می شود به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. از جمله این پارامترها می توان به نوع سرامیک، متراژ محل، مهارت کف ساب و نوع دستگاه اشاره کرد. اغلب در پروژه مسکونی یک کف ساب با دستگاه تک فاز قادر است در یک روز برای ۵۰ تا ۶۰ متر کفسابی را اجرا کند. هر چند تعداد روزها بستگی به فاکتورهایی که اشاره شد دارند و احتمال دارد که این تایم کاهش و یا افزایش داشته باشد.

قیمت کفسابی به چه عواملی وابسته است؟

در این نگارش هر اطلاعاتی که باید درباره کفسابی سنگ و سرامیک بدانید را ذکر کرده ایم. ابتدا به ویژگی های این خدمات و شیوه های گوناگون کفسابی پرداختیم. سپس بر گام های کفسابی سطوح نیز مروری داشتیم. اما قیمت این خدمات چقدر است؟ قیمت کفسابی هم به عوامل مختلفی بستگی دارد که در متن ذیل به آن ها اشاره می کنیم:

نوع دستگاه مورد استفاده برای کفسابی از اهمیت ویژه ای برای قیمت برخوردار است به عنوان مثال قیمت کفسابی با دستگاه ساب سنگ کوچک نسبت به استفاده از دستگاه کفسابی سه فاز ارزان تر می باشد.

متراژ کفسابی یکی دیگر از عوامل تعیین کننده قیمت آن می باشد هر چه متراژ وسیع تر باشد قیمت بالاتر خواهد بود.

فضای کفسابی یکی از فاکتورهای قیمت گذاری می باشد به عنوان مثال قیمت کفسابی کاشی استخر با قیمت کفسابی سرویس های بهداشتی بسیار متفاوت است.

محل کفسابی هم در قیمت گذاری مؤثر است اگر محل به شهر نزدیک باشد قیمت مناسب تر از محلی خواهد بود که دور از شهر باشد.

سابقه کفسابی هم مؤثر در تعیین قیمت می باشد اگر محل قبلاً ساب خورده باشد قیمت برای شما کمتر محاسبه خواهد شد.

شما می توانید برای گرفتن قیمت با تماس از طریق شماره های موجود در وب سایت شرکت کفسابی با ما استعلام را از کارشناسان مربوطه دریافت نمایید.

کفسابی به چه فرایندی گفته می شود؟

کفسابی به عملیاتی گفته می شود که سطوح سنگ ها و سرامیک ها را با دستگاه های مخصوص لایه برداری می کنند و باعث می شوند لایه زیرین آن ها درخشش خود را نمایان کند.

کفسابی با چه روش هایی صورت می گیرد؟

کفسابی از طریق شیوه های مختلفی اعم از: فرچه سیمی، رزین و دستگاه های مخصوص کفسابی صورت می گیرد. هر یک از این روش ها بر اساس نوع سنگ و سرامیک انتخاب می شوند.

کفسابی با چه دستگاه هایی اجرا می شود؟

کفسابی با دستگاه هایی از قبیل: دستگاه ساب دستی، دستگاه کفسابی سه فاز و دستگاه کفسابی تک فاز اجرا می شود. هر یک از این دستگاه ها برای مکان ها و شرایط خاصی مورد استفاده قرار می گیرد.

کفساب متخصص کیست؟ و باید سفارش کفسابی را به چه کسی بدهیم؟

کفساب ماهر فردی است که آموزش های لازم را دیده باشد و تجربه کافی در زمینه کفسابی داشته باشد. این فرد دارای نمونه کار است و در زمان سفارش کار می تواند نوع سنگ و دستگاه کفسابی را هم شناسایی کند. شرکت کفسابی با ما خدمات مختلف کفسابی را به صورت حرفه ای انجام می دهد، شما می توانید با مشاهده نمونه کار این شرکت سفارش کار خود را به این مجموعه بسپارید.

قیمت کفسابی به چه پارامترهایی وابسته است؟

تعیین قیمت کفسابی به پارامترهای گوناگونی از قبیل: نوع دستگاه مورد استفاده، متراژ کفسابی، محل کفسابی، نزدیک یا دور بودن محل کفسابی به شهر، سابقه کفسابی و… بستگی دارد.